Hvad skal min virksomhed med en hjemmeside?

Er kritisk i forhold til at få en hjemmeside til din virksomhed? Så bør du måske komme på andre tanker. Her i år 2018 fungerer internettet som en stor salgskanal for mange virksomhed. Ja, faktisk er mange virksomheder bygget op omkring salg via internettet. Vil du ikke glemmes og overhales af dine konkurrenter, så skal du se at komme online. Det gælder både på de sociale medier men i den grad også med din egen hjemmeside.

Dit online visitkort

En hjemmeside kan både fungerer som en webshop, hvor dine kunder kan købe dit produkt. Sælger du ydelser kan dine kunder kontakte dig via din hjemmeside, og på den måde kan den være en god sælger for dig. Mange mennesker foretager en søgning på internettet, inden de foretager et køb. Det gælder både privat men i den grad også på arbejdet. Uanset hvilken branche du er I. Vil du altså kunne øge kendskabet til din virksomhed og helt klart også sælge mere, hvis du får en hjemmeside.

Kom i gang med domæne og webhotel

Når du skal i gang med en hjemmeside, skal du først og fremmest have et domæne og et webhotel. Medmindre du har en stor virksomhed og forventer flere tusinde besøgende på daglig basis, kan du sagtens klare dig med et mindre webhotel. Du skal også have købt et domæne, hvis virksomheden ikke ejer det i forvejen. Er dit domæne optaget, kan du finde et alternativ eller tage kontakt til ejeren og høre, hvad de skal have for det. Du kan købe domænet gennem udbyderen af dit webhotel. Det kan være en fin idé lige at sammenligne de forskellige webhoteller, inden du foretager din bestilling.

Hvad hvis jeg ikke kan lave en hjemmeside?

Det er faktisk de færreste, der kan lave en hjemmeside i dag. Derfor skal i sandsynligvis have en person til at lave hjemmesiden for Jer. Der findes mange kyndige bureauer, men der findes også mange, der ikke kan sit håndværk. Få derfor altid flere forskellige tilbud, inden du bestiller din hjemmeside. Få et oplæg på, hvordan den kommer til at se. Hvis du ikke har erfaring med CMS-systemer heller, bør du få det inkluderet i prisen, at I bliver introduceret til systemet. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis I ikke selv kan opdatere hjemmesiden løbende og skal have en konsulent til at gøre det hver gang.

Priserne for hjemmesider er meget forskellige. Det kan være let at blive fristet af de helt billige, men her vil kvaliteten ofte være i den helt lave ende. Betal hellere nogle tusinde kroner mere og få en hjemmeside, der har et godt design, nogle brugbare funktioner og er nem at bruge.

Det kan være grænseoverskridende at skulle offentliggøre virksomhedens første hjemmeside, da det er en helt ny platform, man skal være tilstede på. Spring dog hellere ud i det i dag end i går. Ellers løber tiden fra dig. Du kan altid sammenligne webhoteller på findhosting.dk/webhotel/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.