Træ Vs. Metal loftsenge (køjesenge)

Hvis du er i markedet for loftsenge eller køjesenge, er et større valg træ versus metal. Afhængigt af den overordnede udseende og størrelse du ønsker, kan du vælge en anderledes bygget seng. Selv om begge materialer er både robust og sikkert, vælge mange enkeltpersoner enten metal eller træ når du søger efter den optimale bed passer til rummet.

De fleste ældre køjesenge er lavet af træ, og er generelt lettere at gøre sikkerhed ændringer og forbedringer. Også, at prisen på træ køjesenge muligvis mere økonomisk, især hvis du shopping på anden hånd butikker eller ved hjælp af en seng, der tidligere blev brugt af en ven eller et familiemedlem. Desuden kan træ køjesenge være let repareret, malet, strippet eller farvede for at skabe et helt andet look for forskellige smag.

Metal køjesenge er normalt lavet af rørformede metal og menes at være en klassisk kid type af strøelse. Hvor mange gange har du set en rød eller hvid metal køjeseng i et barns sorte terrassebrædder soveværelse? Metal køjesenge i de senere år er bygget til sæt sikkerhedskravene, men hvis nogen sikkerhedskrav ikke er op til par, kildeoversigt er langt vanskeligere at gøre.

Når man ser på loftsenge, er de nyere, stilfulde senge lavet af metal. Derudover fylder metal loftsenge mindre således at stramme mellemrum ikke vil blive yderligere krænket af pladskrævende metal kreationer. Også, metal senge tillade en større mængde af dekoration end træsenge, så disse er ret populært med den feminine crowd. Desuden kræver en ændring i stil, intet mere end en dåse spray maling i den nye og forbedrede farve.

Træ loftsenge er mest knyttet til college sovesale, hvor loftsenge bygget af rå to af fours er konge. Disse senge kan findes omkring hvert hjørne af campus komme move-i dag, så hold jeres øre til ting som bøger og købe en brugt køjeseng. Du kan endda vinde et par nye telefonnumre, da de fleste college co-eds bruge deres loftsenge som en enorm besked pad. Den positive side af en træ loft seng er, at du vil spare en masse penge på papir!

Uanset hvilken type af køjeseng eller loft seng vælger du at købe, sikre sengen er sikker. Det gør ikke noget hvis du er to, tolv, eller tyve, sikkerhed er stadig vigtigt når betro din kropslige sikkerhed, mens du sover. En teenager kan rulle ud af sengen lige så let som et lille barn, så vær sikker på alle senge har ordentlig rækværk og sikkerhedsforanstaltninger. Generelt, valg mellem træ og metal køjesenge og loftsenge er helt personlig og afhænger af pladsen og stilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.