Tre gode oplevelsesgaver til sølvbrudeparret

Når folk har været sammen i 25 år, har de som regel fået samlet en del ting sammen. Det er derfor de færreste sølvbrudepar, der rent faktisk har brug for nye ting. Det kan derfor være en god ide at prøve at tænke ud af boksen og give dem en anderledes gave. Det kan for eksempel være et gavekort, der giver dem mulighed for forskellige oplevelser. På den måde kan de få nogle gode oplevelser sammen og danne nogle nye minder. Når folk har været sammen i 25 år eller mere, er det sjældent, at det sker.

Du har mange muligheder, når du skal købe et gavekort til et sølvbrudepar. Det kommer selvfølgelig også helt an på, hvad parret interesserer sig for i forhold til, hvad gavekortet skal være til. Vi har dog samlet tre gaveideer her, der er nogle, som typisk vil falde i mange sølvbrudepars smag. Det er derfor en god mulighed for dig for at få noget inspiration, til når du skal købe gaven.

Vi har lagt vægt på, at det er nogle gaver, hvor parret kan dele en oplevelse med hinanden. Derudover har vi prøvet at finde gaver, hvor de kan lave noget andet end at spise og sove sammen. Der er mange gode gavekort til middage og hotelophold, og det er helt sikkert en god gave til dem, vi har bare prøvet at tænke mere i oplevelser i denne omgang.

Se verden fra oven

En god mulighed for en oplevelse for sølvbrudeparret er et gavekort, så de kan komme ud og flyve i luftballon. Det er en helt enestående oplevelse at se verden fra oven og opleve, hvordan byer, marker og skove ser ud højt oppe fra. Fra luftballonen har sølvbrudeparret mulighed for at opleve solnedgangen fra luften, hvilket er en meget smuk og speciel oplevelse. Selve flyveturen varer en time, men hele oplevelsen tager omkring tre til fire timer. Der er nemlig også noget introduktion inden og champagne og snacks, når sølvbrudeparret er kommet sikkert ned på jorden igen.

Det kræver ikke meget fysisk at flyve med luftballon. Dog er det et krav, at man kan stå oprejst i en time, da det ikke er muligt at sidde ned i ballonen. Det er derfor ikke for folk med problemer med benene. Hvis dine venner eller familiemedlemmer, der skal holde sølvbryllup, har højdeskræk, er det også en god ide, at du lige overvejer en gang mere, om det er gaven for dem. De kommer nemlig op i 500 meters højde.

Gavekort til vandet og landjorden

Hvis sølvbrudeparret ikke er så gode til højder, kan det være en god ide at satse på en oplevelse, hvor de kan blive på landjorden eller komme ud på vandet. Hvis de godt kan lide at sejle i kajak eller har mod på at kaste sig ud i det, kan det være en god ide at give dem et gavekort til en kajaktur til den svenske skærgård. Her kan de ro rundt og nyde naturen og hinandens selskab.

Hvis de foretrækker helt at blive på landjorden, kan en anden god mulighed være, at du giver dem et gavekort til en byvandring i det gamle København. Her kommer de på en to timers guidet tur, hvor de hører en masse historier om, hvem der boede i hvilke huse, og hvad der skete hvor. Med gavekortet er det faktisk muligt, at de kan have op til 18 venner eller familiemedlemmer med. Det behøver derfor ikke at være en stille romantisk tur, men hvis det er det, som sølvbrudeparret foretrækker, har de gode muligheder for det. De bestemmer nemlig selv, hvem de vil have med på turen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.